четвер, 28 листопада 2019 р.

Волинь і волиняни в історії та культурі


28 листопада у приміщенні Волинської ДОУНБ імені Олени Пчілки відбулась науково-практична учнівська конференція «Волинь і волиняни в історії та культурі».
Організатори конференції – управління освіти, науки та молоді Волинської облдержадміністрації, Волинська обласна Мала академія наук України.
Мета конференції – широке залучення учнівської молоді до активної участі у національно-культурному відродженні українського народу, відтворення та збереження історії, традицій рідного краю, мовної культури і національно-етнічних особливостей шляхом проведення наукових пошуків та досліджень.
Участь у конференції взяли учні 8–11 класів, які є слухачами наукових товариств Волинського відділення МАН України та мають власні (авторські) наукові дослідження з визначених напрямів конференції.
Відділ краєзнавчої роботи організував книжкову виставку, де презентовано видання з історії, етнографії, культури нашої рідної Волині.






Немає коментарів:

Дописати коментар

Народному артисту України Василю Чепелюку – 70!

  Народився співак Василь Чепелюк 14 квітня 1954 р. у поліському селі Холоневичі тоді Ківерцівського району. За новим адміністративно- терит...