вівторок, 16 серпня 2022 р.

Дарунки від читачів

Отримувати подарунки завжди приємно. Приємною несподіванкою став подарунок від молодої дослідниці, користувачки нашої бібліотеки Руслани Філюк – історико-краєзнавче дослідження «Мозаїка минулого складається з маленьких сюжетів. Історія сіл Горохівської ОТГ: Вільхівки, Софіївки (Вільгельмівки), Ярівки», з автографом авторки.

Видання є науково-популярним нарисом з історії населених пунктів, які тривалий час не мали своєї писаної ґрунтовної історії. Авторка показує історію їх виникнення і становлення, подає відомості з історії релігійних громад та культурно-мистецького життя краю.

Книга стане справжнім скарбом для своїх читачів – істориків, краєзнавців і усіх хто цікавиться історією рідного краю.

Щиро дякуємо Руслані Василівні. Така увага до бібліотеки приносить радість, надихає і читачів, і працівників бібліотеки. Адже нові книги це завжди свято для широкого читацького загалу.

Інформація про автора:  Руслана Філюк народилася 30 жовтня 1987 року в селі Вільхівка на Горохівщині. У студентські роки розпочала займатися збиранням інформації та дослідженням історії рідного села та місцевої церкви. Після закінчення Волинського національного університету імені Лесі Українки, здобувши спеціальність "Документознавство та інформаційна діяльніть", своє краєзнавче захопленні не полишила. Нині Руслана Філюк працює у ВНУ імені Лесі Українки, має у своєму доробку наукові статті професійної та краєзнавчої спрямованості, друкується у періодичних та інтернет-виданнях.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Народному артисту України Василю Чепелюку – 70!

  Народився співак Василь Чепелюк 14 квітня 1954 р. у поліському селі Холоневичі тоді Ківерцівського району. За новим адміністративно- терит...