понеділок, 24 квітня 2017 р.

Урок для студентів Волинського державного училища культури і мистецтв імені Ігоря Стравінського.



Популяризація краєзнавчих документів – одна із важливих функцій відділу краєзнавчої роботи. Популяризація краєзнавчих документів проводиться різними засобами бібліотечної роботи. Це – традиційні форми популяризації краєзнавчих документів (книжкові виставки, огляди та ін.), а також нові – краєзнавчі уроки, підготовка до екзаменаційних робіт.

24 квітня  викладач відділу образотворчого, декоративно-ужиткового мистецтва і реставрації Волинського державного училища культури і мистецтв імені Ігоря Стравінського Ірина  Володимирівна Артушевська разом зі студентами на базі відділу краєзнавчої роботи провела підготовку до екзаменаційної роботи із живопису на тему:

«Історія в камені. Архітектура Луцька».





Мета:  Розширити знання студентів з архітектурного мистецтва; установити образний і функціональний взаємозв’язок принципів, відповідно до яких створюється архітектурна споруда; Ознайомити з класифікацією архітектурних споруд за призначенням. Розвивати естетичний смак, поважне ставлення до творів архітектурної спадщини світового значення; активізувати пошукові ініціативи учнів. Виховувати почуття відповідальності за збереження пам’яток архітектури рідного міста.



 До уваги студентів було представлено понад 60 книг з історії та архітектури Луцька.
  Художня культура є невід'ємною частиною духовної культури людства. Вона відкриває людині шлях до прекрасного. Основа художньої культури мистецтво, яке в художніх образах відображає дійсність, концентрує в собі головні особливості естетичного ставлення до світу. Мистецтво покликане виховувати художній смак людини, розвивати її здатність до творчості за законами краси.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Народному артисту України Василю Чепелюку – 70!

  Народився співак Василь Чепелюк 14 квітня 1954 р. у поліському селі Холоневичі тоді Ківерцівського району. За новим адміністративно- терит...