четвер, 8 квітня 2021 р.

Щиро дякуємо автору за подаровану книгу!


7 квітня до відділу краєзнавчої роботи завітав визначний український композитор, музикознавець, диригент-хормейстер та педагог Мирослав Стефанишин!


Мирослав Степанович подарував нам книгу «Мої творчі осяяння у просторі інтернету» 2020 року видавництва, обсягом 112 сторінок. Нова праця створена на матеріалі статей, нарисів, спогадів, есеїв, рецензій, видрукованих митцем на його сторінці в соціальній мережі «Facebook». Окремий розділ становлять відгуки та коментарі користувачів цієї соцмережі, окрім того, видання щедро ілюстроване численними світлинами з багатого фотоархіву композитора. Книга адресована для небайдужих людей на Волині й в Україні.


 Хочемо подякувати Мирославу Стефанишину за подарунок, нам дуже цінна ваша увага до нас! Ви завжди нам даруєте позитивні емоції та гарний настрій! Бажаємо вам і надалі працювати в такому дусі, творчого натхнення та нових звершень!

 А всіх бажаючих запрошуємо до нашої книгозбірні ознайомитися з новою книгою композитора та з іншими його виданнями.



Немає коментарів:

Дописати коментар

Народному артисту України Василю Чепелюку – 70!

  Народився співак Василь Чепелюк 14 квітня 1954 р. у поліському селі Холоневичі тоді Ківерцівського району. За новим адміністративно- терит...