суботу, 7 травня 2016 р.

Дарунок книги!

  Нещодавно наш дорогий читач Леонід Козярчук подарував для відділу краєзнавчої роботи  книгу "Сторінки історії містечка Рожище".


Козярчук Л. Сторінки історії містечка Рожище : історико-краєзнавчий нарис / Л. Козярчук. – Луцьк : Вежа-Друк, 2016. – 270 с. : 330 іл.

  У книзі "Сторінки історії містечка Рожище" вміщено опис подій у Рожищі та околицях від найдавніших часів до сьогодення. Книга ґрунтується на великій кількості архівних документів, спогадів й інших джерел. Це перше видання про історію м. рожище в Україні та за кордоном. Видання ілюстроване й пропонується широкому колу читачів: учням, студентам, учителям, краєзнавцям, усім, хто цікавиться історією рідного краю.


  Козярчук Леонід Леонідович народився 11 травня 1965 року у селі Єлізаветин Рожищенського району. Із п'ятнадцяти років займався конструюванням надлегких літальних апаратів. Він конструктор-ентузіаст гвинтокрилої авіації. Написав низку книг з історії НЛА: "Автожири й гелікоптери. Каталог конструкцій", "Історія розвитку мотодельтаплана у світлинах". "Сторінки історії містечка Рожище" - це перша праця про минуле та сучасне нашого рідного краю.
Щиро дякуємо!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Народному артисту України Василю Чепелюку – 70!

  Народився співак Василь Чепелюк 14 квітня 1954 р. у поліському селі Холоневичі тоді Ківерцівського району. За новим адміністративно- терит...