суботу, 28 травня 2016 р.

"Пройдімося рідним містом"

     У рамках обласної програми розвитку краєзнавства відділ краєзнавчої роботи Волинської ДОУНБ ім. Олени Пчілки спільно з Волинським краєзнавчим музеєм реалізує проект «Пройдімося рідним містом!»

Екскурсія приурочена до вшанування пам'яті тих, хто в боротьбі за волю і кращу долю України не дожив до сьогоднішнього дня, спить у незнаних і безіменних могилах – присвячується!
Екскурсія відбулася за маршрутом: Волинський обласний краєзнавчий музей,
меморіал Вічної Слави.




   У Волинському обласному краєзнавчому музеї присутні мали змогу ознайомитися із експозицією, присвяченою новітнім Героям України, учасникам Революції Гідності та бойових дій на Сході України. 




   Особливу вдячність за змістовну розповідь висловлюємо Валентині Машлай, завідувачці відділу новітньої історії Волинського обласного краєзнавчого музею.
     
      Впродовж екскурсії були представлені книги про волинян – учасників АТО та про памятки архітектури та культури.
    На Меморіалі Вічної слави учасники екскурсії поклали квіти до пам'ятника невідомому солдату.


    Учасники екскурсії також поклали квіти на могилу Василя Мойсея, Героя України, щирого патріота, учасника Революції Гідності, який поклав своє життя за волю Батьківщини!





Немає коментарів:

Дописати коментар

75 років від дня народження А. О. Маренич (1949) – народної артистки України

Талановита волинська співачка Антоніна Олександрівна Маренич народилася 17 березня 1949 року. Любов до музики в маленької Антоніни зароджу...