середу, 26 квітня 2017 р.

Територія слова Івана Корсака



24 квітня у Луцькому інституті розвитку людини Університету «Україна» відбулася творча зустріч студентів із відомим письменником та журналістом Іваном Корсаком. 
Захід організувала та провела доктор філологічних наук, професор Зінаїда Пахолок. 
Іван Феодосійович Корсак народився 15 вересня 1946 року у смт. Заболоття Ратнівського р-ну Волинської обл. Редагував газету «Радянське Полісся» в м. Камінь-Каширському (1975–1990), «Народна трибуна» в м. Луцьку (1990–1995), шеф-редактор газети «Сім’я і Дім» (1996–2014). З 2011 року Іван Корсак – член правління Національної спілки письменників України, член редколегії газети «Літературна Україна». 


Іван Феодосійович у теплій та невимушеній атмосфері поділився із відвідувачами своїми творчими здобутками та планами. Автор охоче спілкувався із студентами та відповідав на їхні запитання.
На заході присутні могли ознайомитися із книжковою виставкою творів Івана Корсака  «Та повноводна річка – українська література», яку представили бібліотекарі відділу краєзнавчої роботи.


Також на заході було представлено біобібліографічний покажчик "Розчерки на скрижалях історії", присвячений творчості Івана Корсака.


Розчерки на скрижалях : біобібліогр. покажч. творів Івана Корсака /  упр. культури Волин. ОДА ; Волин. ДОУНБ ім. Олени Пчілки ; упоряд. А. А. Понагайба. – Київ ; Луцьк : Ярославів Вал, 2016. – 180 с. : іл. 

      Про покажчик розповіла заступник директора з наукової роботи Волинської ДОУНБ імені Олени Пчілки Євгенія Євтушок.

 
















Щиро вдячні Івану Феодосійовичу за подаровану книгу – новий роман "На розстанях долі", яка стане цінним поповненням для бібліотечного фонду та обов'язково знайде вдячного читача. 

http://volyn.tabloyid.com/layf/vidomyy-pysmennyk-ivan-korsak-zustrivsya-z-volynskymy-vykladachamy-ta-studentamy 







 


Немає коментарів:

Дописати коментар

Народному артисту України Василю Чепелюку – 70!

  Народився співак Василь Чепелюк 14 квітня 1954 р. у поліському селі Холоневичі тоді Ківерцівського району. За новим адміністративно- терит...