четвер, 19 січня 2023 р.

"Я не знаю перехожих які йдуть на зелене світло... Та я бажаю їм щастя"

Дорогі краяни! 
Сьогодні відбулася різдвяна зустріч шанувальників із талановитою письменницею, журналісткою, головою обласної організації Національної спілки письменників України Ольгою Ляснюк.




Спілкувалися у формі діалогу-зустрічі. Святкове дійство відбулося в актовій залі Волинської ДОУНБ імені Олени Пчілки.
Наша землячка, уродженка міста Нововолинська – переможниця багатьох літературних конкурсів обласного, всеукраїнського та міжнародного рівнів. Друкувалася у літературних збірниках і є лауреаткою «Гранослова», лауреат видавництва «Смолоскип», літературного конкурсу «Просто так». У 2019 році Ольга отримала у Влодаві нагроду ІІІ Міжнародного Троєстику Літературного.
Під час зустрічі пані Ольга читала свою поезію та відповідала на запитання шанувальників. Поетеса розповіла, що вважає літературну творчість справою свого життя.



Ольга Ляснюк наголошує, що цінує в людях щирість і вміння прощати. Характеризує себе як вразливу оптимістку. Найбільше творів письменниці – про любов. Саме це почуття авторка вважає найголовнішим у житті кожного.



На зустріч завітали і волинські письменники. Колеги по творчому цеху високо оцінили життєдайні твори Ольги Ляснюк. Вони зазначили, що поетеса вміє дивувати й захоплювати і поезією, і прозою. У її творах часто озвучено те, що ховається у підсвідомості.




Модератор заходу – директорка нашої книгозбірні, членкиня Національної спілки письменників України – Наталія Граніч.



Працівники відділу краєзнавчої роботи підготували книжкову виставку творчого доробку письменниці.






З найкращими побажаннями…і до нових зустрічей)))

Немає коментарів:

Дописати коментар

Народному артисту України Василю Чепелюку – 70!

  Народився співак Василь Чепелюк 14 квітня 1954 р. у поліському селі Холоневичі тоді Ківерцівського району. За новим адміністративно- терит...