середу, 13 жовтня 2021 р.

Дарунок бібліотеці від автора



Кажуть, що книга – це найкращий подарунок. Якщо мова йде про подарунок для бібліотеки – це дійсно так.

Вже не вперше свої книги бібліотеці дарують доктори політичних наук, викладачі ВНУ імені Лесі Українки Валерій та Алла Бортнікови.

Тож до бібліотеки потрапили такі книги:

·      Бортнікова А. В. Місцеве самоврядування на Волині: суспільно-політичні традиції і сучасний процес децентралізації : монографія / А. В. Бортнікова. – Луцьк : Вежа-Друк, 2018. – 327 с.

У дисертації здійснено політологічний аналіз процесів становлення і розвитку інститутів місцевого самоврядування на засадах магдебурзького права в містах Волині та їх опосередкований вплив через суспільно-політичні традиції на сучасні процеси демократизації і децентралізації.

·      Бортнікова А. В. Державна влада та місцеве самоврядування на Волині (кінець ХІV – середина ХVІІ ст.) : монографія / А. В. Бортнікова. – Луцьк : СНУ ім. Лесі Українки, 2013. –552 с.

Книгу присвячено малодослідженій проблемі вітчизняної історії – організації державної влади та місцевого самоврядування на Волині від кінця ХІV до середини ХVІІ ст.

Ми щиро вдячні за подаровані книги, бо впевнені – вони обов'язково знайдуть свого читача.

Немає коментарів:

Дописати коментар

75 років від дня народження А. О. Маренич (1949) – народної артистки України

Талановита волинська співачка Антоніна Олександрівна Маренич народилася 17 березня 1949 року. Любов до музики в маленької Антоніни зароджу...