четвер, 28 травня 2020 р.

ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ДЕНЬ КРАЄЗНАВСТВА ВІДЗНАЧАЮТЬ 28 ТРАВНЯ

🎈 Сьогодні 🎈наше свято! Святкуємо з нами!

Відділ краєзнавчої роботи сприяє своєю діяльністю соціально-економічному і культурно-історичному розвитку краю, всебічному вивченню і науковому дослідженню його багатовікового минулого та сьогодення, популяризації місцевих пам’яток природи, матеріальної і духовної культури, а також  виконанню завдань, визначених державною та обласною «Програмами розвитку краєзнавства» з використанням традиційних форм краєзнавчої роботи у поєднанні з новими інформаційними технологіями. 



Базою краєзнавчої діяльності є краєзнавчі фонди, електронні документи, веб-ресурси. електронні бази даних «Краєзнавство» та "Історична Волинь". 

Краєзнавча книга #бери і читай!  https://docs.google.com/presentation/d/1s5F-FCpWPjHR-DRfD6YE9yzrSjimcatWwiVsQKmuLW4/edit?usp=sharing

  У відділі краєзнавчої роботи зосереджена інформація з усіх аспектів життєдіяльності Волинської області – з історії, економіки, освіти, етнографії, фольклору, культури, мистецтва, літератури, відомості про відомих людей краю. Фонд відділу має подвійну функцію: надає краєзнавчу інформацію та знайомить з усією друкованою продукцією, що виходить на території області, це так званий фонд місцевих видань.

Щорічно відділом у співпраці з ВКМ видаються «Календарі знаменних і пам’ятних дат на рік», бібліографічні та біобібліографічні посібники, зокрема «Література про Волинську область», а також видання присвячені відомим діячам, дослідникам Волині, письменникам.Посередництвом книжкових виставок, презентацій книг, тематичних заходів, участю в краєзнавчих конференціях відділ долучається до громадського та культурно-мистецького життя краю.

Всі працівники нашої бібліотеки завжди раді надати Вам весь спектр запропонованих послуг. Запрошуємо відвідати бібліотеку, стати її читачем і другом.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Народному артисту України Василю Чепелюку – 70!

  Народився співак Василь Чепелюк 14 квітня 1954 р. у поліському селі Холоневичі тоді Ківерцівського району. За новим адміністративно- терит...